Kwaliteitsmanager (m/v)

Welkom bij Groz-Beckert

Groz-Beckert staat wereldwijd bekend als dé partner voor industriële machinenaalden, precisiecomponenten en gespecialiseerde fijne gereedschappen, alsook systemen en diensten voor de productie en het verbinden van textieloppervlakken.

Het bedrijf werd opgericht in 1852, heeft op vandaag wereldwijd ongeveer 9.000 medewerkers en genereert 745 Mio omzet. De vestiging te Deerlijk, Groz-Beckert Carding Belgium, is het expertisecentrum voor de productie van stalen kaardendraad, specifiek voor toepassingen in de nonwoven industrie.

Kwaliteitsmanager (m/v)

Jouw functie

  1. Je overschouwt het kwaliteitsgebeuren vanaf de ontvangst van de grondstoffen tot levering aan de klant en volgt hiervoor het hele productieproces nauwgezet op. Je beheert zowel interne als externe kwaliteitsklachten, zorgt voor een correcte analyse en voorziet corrigerende maatregelen. Samen met de lokale productieafdelingen en het R&D-team in Duitsland doe je het nodige om ook bij nieuwe producten het maximale kwaliteitsniveau te garanderen.
  2. Je staat in voor externe audits en denkt proactief mee over mogelijke kwaliteit- en procesverbeteringen. Je bent sterk aanwezig op de werkvloer en stuurt een team aan van een 8-tal medewerkers, waaronder ook de mensen van aankoop en logistiek. Je zetelt in het managementteam en zorgt samen met de HR Manager en de Plant Manager voor een optimaal functionerende site.

Uw profiel

  1. Bachelor/master in een technische richting. Dit vul je aan met minstens een 5-tal jaar ervaring in een gelijkaardige rol in een productieomgeving.
  2. Kennis van kwaliteitssystemen, meet- en controletechnieken is een must.
  3. Op basis van je analytische vaardigheden en kritische zin durf je zaken in vraag te stellen.
  4. Met jouw leidinggevende kwaliteiten en enthousiaste aanpak weet je je team te overtuigen.
  5. Je drukt je vlot uit in het Nederlands, Frans en Engels. Kennis van het Duits is een pluspunt.

Ons aanbod

  1. Je komt terecht in een praktijkgerichte kwaliteitsmanagementfunctie binnen een dynamisch en groeiend bedrijf waar initiatief wordt aangemoedigd.
  2. Naast een gedegen on-the-job training voorzien we ook opleidingen in onze hoofdzetel te Albstadt.
  3. Jouw inzet en engagement wordt beloond met een aantrekkelijke verloning aangevuld met extralegale voordelen.

Heeft u interesse?

Contacteer Patricia Bossuyt, 056/65 04 42 of patricia.bossuyt@groz-beckert.com

Groz-Beckert Carding Belgium NV
Kleine Tapuitstraat 12
8540 Deerlijk
www.groz-beckert.com

Kontaktní osoba